Onze partners

Voor Noukie's en Justine For Kids is het welzijn van de kinderen de belangrijkste drijfveer en daarom hebben zij beslist om de handen in elkaar te slaan. Zij werken nauw samen om aan zieke kinderen enkele momenten van gelukzaligheid aan te kunnen bieden. Noukie’s was diep onder de indruk van de werking van onze vereniging en heeft ons hun medewerking toegezegd door verscheidene events te steunen (sport en spel, therapeutische verblijven, geldophaling...).

Voortaan zet Noukie’s zich ook in voor het opvanghuis. De creatie van een mascotteknuffel met de kleuren van Justine For Kids kadert ook in deze samenwerking.

Kidibul is al vele jaren een onmisbare partner van Justine For Kids. Het is ons niet alleen te doen om de pret van de kinderen, maar ook om hun gezondheid, en daarom vonden we elkaar onmiddellijk in een gezamenlijk project. Niet alleen tijdens de 10 km-Grottenloop maar ook bij heel wat andere recreatieve events met zieke kinderen, is de Kidibul-mascotte aanwezig om klein en groot een leuke dag te bezorgen.

Drie jaar geleden ontmoette Motor Village Justine For Kids. Niets verwonderlijk daaraan, de waarden die nauw aan het hart van Justine For Kids liggen zijn zeer close aan die van Motor Village: gezin, welzijn en ontsnapping… In deze optiek is het ontwerp van het ontvanghuis van Justine For Kids één van de actiepunten waarop Motor Village actief wil werken. Dit gebeurt onder anderen door verschillende en zéér concrete ondersteuningen zoals het ter beschikking stelling van een auto die de mobiliteit van vrijwilligers, die vaak in de schaduw ijveren, vrijwaart.

C. de Champagne est une jeune entreprise qui, depuis sa création, a fait le choix de donner un but social à une partie de son activité en s'investissant pour la cause des enfants malades. En s'associant à Justine For Kids au travers de plusieurs activités dans l'année, c'est la Joie, la Finesse et quelques bulles de folie que souhaitent apporter Benjamin et Thomas, les gérants. Une occasion, pour eux, de célébrer la vie.