Word partner

Een partnership met Justine for Kids biedt de mogelijkheid om de prestaties van uw bedrijf te verbeteren, uw imago te versterken en uw medewerkers te motiveren.

 

Wenst u de maatschappelijke positionering van uw bedrijf te optimaliseren ? Wenst u een specifiek programma te ondersteunen of aan uw medewerkers voor te stellen om een projet ter harte te nemen ? Wenst u een gift in natura te doen ?

 

Wij bieden verschillende formules aan die precies bij uw behoeften kunnen aansluiten. Op basis van onze ervaring biedt elke formule de juiste return aan elke partner, overeenkomstig uw inspanning.

De samenwerking tussen uw bedrijf en Justine for Kids kan dus op veel verschillende manieren vorm krijgen, zowel qua thema (recreatieve uitstappen, materiële giften...) als op het vlak van de modaliteiten (matching, sponsoring, events, verkoop van producten waarbij de opbrengst gedeeltelijk aan een goed doel wordt besteed,...)

 

Voor meer informatie met betrekking tot onze projecten en een eventueel partnership van uw bedrijf met de vzw Justine for Kids, kunt u contact met ons opnemen.

Kidibul
Noukie's
Les Copains d'Agadir